Veliki broj stručnjaka prisustvovao Promatovom skupu “Zaštita čeličnih konstrukcija u uslovima izloženosti vatri”

Renowned Promat expert Marco Antonelli giving a lecture on structural steel protection in front of a crowd of specifiers and architects

Događaj je održan u Škofji Loki i privukao je više od 40 arhitekata, projekt menadžera/lidera kao i drugih učesnika zainteresovanih za probleme vezane za protivpožarnu zaštitu čeličnih konstrukcija u zgradama.

U njegovoj prezentaciji nazvanoj “Čelične strukture u uslovima vatre: dizajn, koncepti i protivpožarni materijali, enomni ekspert Marco Antonelli, biznis menadžer za boje i maltere u Promatovom centru za Inovacije i tehnologije, govorio je o interesantnim primerima iz prakse, osnovama testiranja i rešenjima za protivpožarnu zaštitu čelika.

< Nazad

 

 

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža