Industrija/OEM

Više od pedeset godina Promat je sinonim za rešenja visokokvalitetne toplotne izolacije za različite industrijske primene. Naša liderska tržišna pozicija se zasniva na našoj inženjerskoj stručnosti, našem jedinstveno širokom asortimanu proizvoda i sistema za izolaciju (za celokupan temperaturni opseg) i našoj kompletnoj usluzi u svakoj fazi Vašeg projekta.

izolacijski sistemi za cijeviIntegrisana u svaki izgrađeni projekat u okruženju tokom faze projektovanja i planiranja, i propisno izvedena u skladu s preporukama proizvođača, Promat-ova građevinska rešenja osiguravaju da su ispunjeni strogi zahtevi i da osnovni principi zaštite od požara nisu ugroženi.

Vatra predstavlja opasnost i ubija ljude, uništava značajna materijalna sredstva, a takođe vodi do skupih prekida u proizvodnji i visokih troškova za saniranje posledica štete. Promat-ovi sistemi za zaštitu od požara pomažu da se spasu ljudski životi i imovina u slučaju požara – ovi sistemi garantuju sveobuhvatnu zaštitu od požara elemenata kompleksnih građevina kao što su visoke zgrade, bolnice, javne ustanove, itd. Naši zvanični testirani Promat sistemi se baziraju na dokazanim modernim i inovativnim rešenjima sa afirmisanim proizvodima.

Naši proizvodi

mašinski delovi

Otkrijte