Revizioni otvori

Revizioni otvoru su neophodni u spuštenim plafonima i zidovima (zidovi šahtova za instalacije, zidovi s metalnom potkonstrukcijom i masivni zidovi) zbog rutinskih i periodičnih provera i radova održavanja, naknadne zamene ili dodavanja cevi ili električnih kablova. Revizioni otvori moraju uvek biti službeno sertifikovani za zaštitu od požara kao deo konstrukcije u koju se ugrađuju. Ovo znači da su neophodni službeni sertifikati za revizione otvore u odgovarajućim spuštenim plafonima ili zidovima za dejstvo požara sa obe strane. Takvi revizioni otvori mogu se ugrađivati ili istovremeno s montažom zida ili plafona ili naknadno. Pošto se zahtevaju različite dimenzije za različite primene, revizioni otvori na gradilište moraju biti isporučeni gotovi i spremni za ugradnju.

Promat®-revizioni otvori za zidove su službeno sertifikovani u izuzetno tankim PROMATECT® zidovima šahtova za instalacije, zidovima s metalnom potkonstrukcijom i masivnim zidovima izloženim požaru sa obe strane.

Promat®-revizioni otvori su idealni za spuštene plafone i službeno su sertifikovani za zatvorene PROMATECT® spuštene plafone, samonoseće i zatvorene PROMATECT® plafone i, u slučaju spuštenih plafona, za delovanje požara s gornje i/ili s donje strane.