Brodogradnja

Vatra je smrtna opasnost za ljude i imovinu. Njen domino efekat čak može dovesti do negativnih ekonomskih kretanja. Promatovi sistemi optimizuju sveobuhvatnu zaštitu od požara elemenata kompleksnih građevina kao što su visoke zgrade, bolnice i javne ustanove. Zvanično testirani Promat-ovi sistemi se baziraju na dokazanim, modernim i inovativnim rešenjima. Tokom poslednjih 50 godina, Promat ne samo da nudi sistemska rešenja, nego i široku podršku tokom planiranja i izgradnje. Promat-ova stručnost, koja je bez premca u proizvodnji i projektovanju proaktivnih sistema zaštite od požara, nastavlja da bude na čelu zaštite ljuskih života i imovine od požara. Promat-ova usluga započinje s prvim tehničkim savetom od strane prodajnog sektora i vodi preko kompjuterski potpomognutog inženjeringa do konkretne realizacije projekta.


Promat je vodeći proizvođač panela za pasivnu zaštitu od požara i sistema koji se primenjuju u brodogradnji, nudeći širok asortiman proizvoda dizajniranih da ispune najstrože zahteve iz oblasti protivpožarnog zakonodavstva u 21. veku.
Promat-ovi proizvodi za primenu u brodogradnji se ističu po: visokim performansama, značajnim uštedama u prostoru i težini, brzoj instalaciji i sistemskim rešenjima prilagođenim da ispune stroge zahteve brodogradilišta i klijenata. Promat pruža rešenja u skladu sa zahtevima tržišta, i prepoznati je lider u poslovima visoko kvalitetne zaštite od požara i izolacije. Glavna polja primene i aktivnosti su: pasivna zaštita u građevinarstvu, brodogradnji i tunelogradnji, izolacija od visokih i niskih temperatura, zvuka, udara i vlage.

Rešenja u brodogradnji

fire protection - acoustic insulation - vessel

Otkrijte

Naši proizvodi

PROMATECT®-H kalcijum silikatna protivpožarna ploča

Otkrijte